Η Viele είναι μια εταιρεία που κατασκευάζει πόρτες Laminate, Πυράντοχες, Θωρακισμένες, Ξενοδοχείου, Εσωτερικές.

Εταιρεία

Εταιρεία Viele

Η Viele είναι μια εταιρεία που ασχολείται με την κατασκευή πορτών για τρεις ολόκληρες γενιές. Έχοντας λοιπόν τεράστια τεχνογνωσία στο αντικείμενο κατασκευάζει πόρτες ξύλινες εσωτερικές, εξωτερικές & laminate.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός της Viele μαζί με τα ηλεκτρονικά μηχανήματα CNC τελευταίου τύπου, επιτρέπει στην εταιρεία την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της, πάντα με μεράκι, πείρα, γνώση και με γνώμονα τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Η Viele κατασκευάζει πόρτες ξύλινες εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες (βαμμένες – άβαφες) & laminate σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, μοντέλα από απλές έως ταμπλαδωτές μασίφ και τζαμωτές που ακολουθούν τη σύγχρονη τάση του design.

Η κομψότητα, η φινέτσα, η αισθητική και η μοντέρνα γραμμή είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τις πόρτες της εταιρείας Viele και απευθύνονται σε όλα τα γούστα.

Η εξυπηρέτηση των πελατών μας, η ευελιξία, η ταχύτητα εκτέλεσης, η ακρίβεια στις παραδόσεις και οι αποθηκευτικοί χώροι με την διαρκή παρακαταθήκη των πορτών, σας προσφέρουν άμεση παράδοση. Το εξειδικευμένο προσωπικό και το οργανωμένο τμήμα πωλήσεων είναι πάντα κοντά σας για μια άψογη συνεργασία.

Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς.