Η Viele είναι μια εταιρεία που κατασκευάζει πόρτες Laminate, Πυράντοχες, Θωρακισμένες, Ξενοδοχείου, Εσωτερικές.

Όλες οι κατηγορίες

Πόρτες Design

Η σειρά design χαρακτηρίζεται έτσι διότι οι πόρτες με design δίνουν μια τελείως διαφορετική μάτια στους χώρους σας. Είναι πόρτες που έχουν ένα τελείως διαφορετικό design από κάτι συνηθισμένο. Η Viele σχεδίασε πόρτες από αληθινή πέτρα για να δείξει την φινέτσα και το φινίρισμα τις πόρτας για να μπορέσετε να αναδείξετε την τελειότητα στον χώρο σας. Χάρη σε αυτούς τους ειδικούς καπλαμάδες δίνεται στο χώρο σας μια ιδιαίτερη ιδιομορφία.

Περισσότερα

Hotel Linea - Πυράντοχες

Η σειρά Hotel είναι πόρτες για ξενοδοχεία και άλλους κοινοχρήστους χώρους. Διότι η σειρά Hotel είναι Πυράντοχες και ηχομονωτικές πόρτες, είναι πιστοποιημένες από τους ποιο τωρινούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Μπορούν να φτάσουν και τα 120 λεπτά πυρασφάλειας επίσης και τα 44db ηχομόνωσης. Η σειρά Hotel μπορεί να εξοπλιστεί από κρυφούς μεντεσέδες, κλειδαριές με κάρτα, αυτόματο κλείσιμο και πολλά extra για να κάνει τους πελάτες σας να μείνουν με την καλύτερη ανάμνηση από εσάς.

Περισσότερα

Πόρτες Δρυς Φυσικό

Οι πόρτες Δρυς Φυσικό έχουν πολλές ιδιότητες. Το κύριο χαρακτηριστικό που έχουν είναι ένα ιδιαίτερο και διαχρονικό design διότι τα νερά που κάνει το ξύλο είναι κύριος πλατιά νερά, έτσι δίνει στην πόρτα μια έντονη προσωπικότητα. Υπάρχουν οι πόρτες από καπλαμά δρυς, οι πρεσαριστες, οι ημιμασίφ και οι μασίφ πόρτες που έχουν μια από τις μεγαλύτερες αντοχές στον χρόνο.

Περισσότερα

Πόρτες Λάκα - RAL

Οι πόρτες Λάκα χαρακτηρίζονται ετσί διότι τα χρώματα που μπορούν να βαφτούν είναι αμέτρητα. Μπορείτε να τα συνδυάζεται με τους τοίχους, πλακάκια, έπιπλα κ.λ. Ευκολά μπορείτε να τους δώσετε μια διαφορετική όψη με ένα σχέδιο παντογραφικο η ακόμη αν βαφτούν Hi- Gloss. Στην λάκα υπάρχουν τρεις επιλογές τις οποίες μπορείτε να βάψετε λάκα ματ, λάκα που έχει περίπου 45% γυαλάδα και Hi- Gloss που έχει 100% γυαλάδα.

Περισσότερα

Πόρτες Δρυς Τεχνητό

Οι πόρτες Δρυς Τεχνητό πέρνουν την ονομασία τους από τον καπλαμά διότι είναι ένας καπλαμάς τεχνητός με ισοβενα οριζόντια η και ακόμη και κάθετα νερά. Ο συγκεκριμένος καπλαμάς συνδυάζεται με το κλασικό και το μοντέρνο design διότι τα χρώματα που μπορεί να βαφτεί είναι κοκκινωπά, σκούρα, μεταλλικά και αλλά πολλά χρώματα.

Περισσότερα

Πόρτες Laminate

Η σειρά Λαμινέιτ είναι μια σύγχρονη τάση της μόδας που με τα διάφορους χρωματισμούς καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας. Συνδυάζονται επίσης από διχρωμίες κασώματος με φύλλου. Οι πόρτες λαμινέιτ είναι stock στην αποθήκη μας για την άμεση εξυπηρέτηση σας.

 

Περισσότερα

Πόρτες Ανιγκρέ

Οι πόρτες Ανιγκρέ είναι κυρίως πόρτες πρεσαριστες και βάφονται κοκκινωπά η σκούρα χρώματα. Ο καπλαμάς που χρησιμοποιούμαι έχει κυρίως φαδυβενα νερά, έτσι δίνει στην πόρτα μια κλασική πινελιά.

Περισσότερα

Θωρακισμένες Laminate - Ξύλινες

Οι θωρακισμένες πόρτες χαρακτηρίζονται έτσι από την αξεπέραστη ασφάλειας τους. Οι θωρακισμένες κατατάσσονται ανάλογα με τα κλειδώματα τους και την εσωτερική επένδυση τους. Μπορούμε να προσαρμόσουμε τα περισσότερα μοντέλα μας από laminate έως ξύλινες πάνω σε μια θωρακισμένη έτσι ώστε και οι εσωτερικές σας πόρτες αλλά και η εξώπορτα σας να είναι ιδίες.

Περισσότερα